RSS
ENNL

Over Ons

Société Générale Equipment Finance, onderdeel van Société Générale Group is een gerenommeerde wereld speler voor het financieren van uw bedrijfsmiddelen en specialist op het gebied van Vendor Lease.
(#1 Europe and #5 worldwide).

Wij spelen graag een rol in de ontwikkeling van onze relaties, fabrikanten, dealers en eindgebruikers door innovatieve en aantrekkelijke leaseoplossingen te bieden, van een eenvoudige leasefinanciering tot een op maat gesneden complexe structuur.

Société Générale Equipment Finance beschikt over een gedegen kennis van de markten waarin we opereren, in het bijzonder van de volgende marktsegmenten:

  • Transport
  • Industrie
  • High tech

We zijn actief in 35 landen om onze partners te kunnen ondersteunen.

Door onze lokale aanwezigheid en de expertise van 3.100 medewerkers kunnen we u een breed scala van financiële diensten bieden die u in staat stellen uw groeiambities te realiseren. Vele partners en 230.000 van hun klanten zijn u voorgegaan.

Onze ambitie blijft om voor onze vendor partners en hun klanten over de hele wereld het verschil te maken door continue het belang van kennis en innovatie voorop te stellen.

BUILDING TEAM SPIRIT TOGETHER