RSS
ENNL

Awards

2013

  • MKB Kampioen van het jaar

Voor het tweede achtereenvolgende jaar ontving SG Equipment Finance de onderscheiding ‘MKB Kampioen van het Jaar award’ tijdens de Leasing Life Awards bijeenkomst op 6 december 2013 in Berlijn. SG Equipment Finance werd erkend voor haar ‘brede marktbereik, haar strategie van ontwikkeling en uitvoering van haar producten gericht op de MKB segment, en haar volledige toewijding om het Europese MKB te ondersteunen, zoals zichtbaar is in de cultuur van de onderneming’.

2012

  • Europese lessor van het jaar
  • MKB Kampioen van het jaar

Tijdens de bijeenkomst van de Leasing Life Awards op 29 november 2012 in Barcelona ontving SG Equipment Finance de onderscheiding "Europese lessor van het jaar award’ en de ‘MKB Kampioen van het jaar award’. De ‘Europese lessor van het jaar award’ erkent SG Equipment Finance als sterke markleider in het MKB segment. Daarnaast bewijst de ‘MKB Kampioen van het jaar award’ wederom dat de ondersteuning van het MKB segment het hart is van de onderneming.

2011

  • Vendor Finance Provider van het jaar

Tijdens de bijeenkomst van de Leasing Life awards op 3 november 2011 in Munchen ontving SG Equipment Finance de onderscheiding ´Vendor Finance Provider van het jaar award’. SG Equipment Finance werd onderscheiden voor haar ´vastberadenheid om te groeien op het gebied van Vendor Finance door samenwerkingsverbanden op te zetten, het ontwikkelen van creatieve verkoopstrategieën en het aanbieden van Vendor programma´s in de verschillende markt segmenten.

2010

  • Europese lessor van het jaar
  • Vendor Finance Provider van het jaar

Tijdens de bijeenkomst van de Leasing Life awards op 4 november 2010 in Milaan ontving SG Equipment Finance de onderscheiding ´Europese Lessor van het jaar award’ en de ‘Vendor Finance Provider van het jaar award’. Hiermee werd voor het eerst in de geschiedenis een bedrijf twee maal geselecteerd bij de Leasing Life awards.